coaching

Alles wat je nodig hebt zit in jou

Alles wat je nodig hebt is al aanwezig in jou, je hebt alle antwoorden op je vragen. Toch is in sommige fasen van je leven deze waarheid even versluierd. Je kan het zicht kwijt raken op wie je werkelijk bent en soms zelfs vastlopen in bepaalde gebieden van het leven. Wanneer ons zicht vertroebelt is geraakt door ons verleden, door obsessies of door angsten, ontstaan er soms patronen in onze communicatie, gedrag en gedachtes die ons wegleiden van onze eigen innerlijke rust en bepaalde delen van onszelf raken in slaap.

Je bent nooit te oud om te leren. Na jaren van coachen op basis van onder andere Insight profielen, heb ik in 2020 de tweejarige HBO opleiding tot Core Coach en in 2022 de opleiding tot Adem Coach afgerond. Beide opleidingen zijn gestoeld op een combinatie van oosterse en westerse psychologie en filosofie, interactieve psychotherapie en moderne coach praktijken. Deze aanpak garandeert coaching vanuit een hoofd – hart verbinding.

 

Ont-dekken en integreren

De oplossing ligt in jou, maar om bij die oplossing te komen is het soms nodig de patronen en bagage die je hebt verzameld gedurende het leven te onderzoeken en af te schudden zodat de delen die de oplossing in zich hebben weer kunnen ontwaken in jou.

Ik werk vanuit een gelijkwaardige positie met de cliënt aan diens vraag. Iedere cliënt is anders dus ik lever maatwerk en we bepalen samen na het eerste intake gesprek wat de beste aanpak is. Dit gesprek kan tussen de 45 en 60 minuten  duren.

Als het je prettig lijkt om met me te werken gaan we samen een traject in. Op de contactpagina staat hoe je me kunt bereiken.