management

Steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen om ervaringen uit het verleden in te zetten bij onbekende situaties. Zo wil ik mijn eigen talenten verder ontwikkelen en het beste halen uit mezelf en de collega’s met wie ik samenwerk.

Na mijn opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven heb ik meer dan vijfentwintig jaar praktijk ervaring opgedaan. De eerste tien jaar in vast dienstverband, daarna als zelfstandig ondernemer. Mijn toegevoegde waarde voor bedrijven en instellingen was steeds het opzoeken van vernieuwingen en realiseren van veranderingen. De focus lag hierbij steeds op het vertalen van strategische doelen naar operationele werkzaamheden en het verbeteren van bestaande processen.

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid haal ik er voldoening uit om steeds verbeterpunten op te zoeken en door te voeren. Ik breng een sterk organisatorisch en analytisch vermogen mee, aangevuld met leiderschapsvaardigheden. Met de persoonlijke manier van aansturen en aanspreken weet ik het beste uit mensen te halen.

Mijn doel: Professionaliseren zonder te bureaucratiseren, output verbeteren zonder de creativiteit van mensen te belemmeren en het samen creëren van resultaat.

Samen gaan we voor de beste teams, hebben een professionele instelling ten opzichte van veranderingen en houden we ervan om kennis en ervaring te delen. We ondersteunen (persoonlijke) professionaliteit en groei, om zodoende het beste uit de organisatie en de teams te halen.

Momenteel werk ik voor de Fontys ICT opleiding als hoofddocent, programmamanager van het incubator programma, projectleider van diverse challenges en onderwijs innovatie met EdTech.

Een sluimerende functie is dat ik directeur van het internationale documentaire festival DOCfeed. Verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering en het zakelijke en artistieke beleid. De stichting heeft tien medewerkers en meer dan tachtig vrijwilligers. Sinds de covid crisis staat dit even in de pauze stand, hopelijk kunnen we dit in de toekomst nieuw leven in blazen.

Daarnaast was ik drie dagen in de week projectleider van een landelijk onderwijs innovatie project EdTech.

Afgerond in 2020: projectleider opdracht  bij het actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd van ZonMW en ik heb na twee jaar studeren mijn Core coach diploma gehaald.