Persoonlijk Leiderschap

In deze persoonlijk leiderschap training krijg je met behulp van een unieke ervaringsgerichte methode inzicht in hoe jij in het leven staat. Je traint je in je eigen vaardigheden om belemmerende patronen te hanteren, waardoor ze niet langer hinderlijk zijn. Je ontdekt je kwaliteiten en leert ze als uitgangspunt te nemen. Deze training is een individuele training van 4 dagen die persoonlijke en zakelijke ontwikkeling stimuleert.

Om te bereiken wat je graag wilt, is het belangrijk dat je met je verwachtingen, emoties, overtuigingen en oordelen kunt omgaan. Deze beïnvloeden immers hoe jij jezelf, anderen en situaties ervaart. Ze bepalen niet alleen hoe je reageert en communiceert, maar ook of en hoe je keuzes maakt, verantwoordelijkheden neemt en resultaat behaalt.

Na de training wordt je blik niet langer gehinderd door zaken die er niet toe doen. Nieuwe inzichten brengen  energie, rust en kracht. Het wordt duidelijker wat je werkelijk wilt en kunt. Je maakt meer en meer bewuste keuzes en neemt daar de verantwoordelijkheid voor. Op die manier bereik je je doelen en verbeter je de kwaliteit van je leven.

Tijdens de training leer je inzien dat gedachten niet meer zijn als wolken aan de lucht, ze komen en gaan. Achter de wolken is er een heldere blauwe lucht, soms ben je daarop het zicht kwijt. Ondanks dat zal de lucht altijd blauw en helder blijven, onaangetast door alle onweerswolken die eraan voorbij trekken.